Job

Ledige stillinger hos JK Pavilloner 


Brænder du for at være en del af vores team? Måske er det muligt.


Hos JK Pavilloner vil du opleve en familieånd, hvor vi er helt nede på jorden. Bliv ikke overrasket, når dine kollegaer opsøger dig bag skærmen eller geringssaven – kun for at sige godmorgen.


For os er det helt naturligt, at alle bliver hørt, når de byder ind med ideer til forbedringsforslag. 


Som medarbejder hos JK Pavilloner skal du have det godt. Du vil løbende komme på jobrelevante kurser i f.eks. arbejdsstillinger og førstehjælp. For os er det altid en succes, når vores medarbejdere udvikler sig fagligt og menneskeligt.


Søges: Tømrersvende

Pladsmand hos JK Pavilloner

FAGLÆRT TØMRER ELLER HAR DU HÆNDERNE SKRUET RIGTIGT PÅ 

Du trives med at udføre et selvstændigt job, hvor der i høj grad er frihed      under ansvar. Du skal have fokus på kvalitet og ordentligt håndværk.

Du er samarbejdsorienteret og trives i en uformel omgangstone. Det er vigtigt, at du er stabil, motiveret og kan bidrage til et godt arbejdsmiljø.


Arbejdsopgaverne består hovedsagligt af nybyg af pavilloner fra bunden. Der vil også være renovering af udlejningspavilloner. 

Det er vigtigt at have god tegningsforståelse. Truckcertifikat er en fordel.


  Opstart snarest muligt - send din ansøgning hurtigst muligt.

   

  For yderligere info kontakt: Projektchef Brian Jespersen mobil 50 73 90 56 / bj@jk-pavilloner.dk 


  Søges: Bygningskonstruktør

  Pladsmand hos JK Pavilloner

  BYGNINGSKONSTRUKTØR EVT. MED HÅNDVÆRKERBAGGRUND

  Du trives med - selvstændigt og effektivt - at koordinere flere projekter på én gang og samtidig løse flere små opgaver. Du har styr på bygningsreglementet og de teksniske detaljer og er erfaren bruger af Revit. Du bidrager positivt til fællesskabet og gør en forskel.


  Arbejdsopgaverne består hovedsagligt af skitsereing til salg, udarbejdelse af myndighedsprojekt, projektering af produktionstegninger og dialog med produktionen ift. tegningsmateriale og desuden at være tovholder på ingeniørberegninger, dialog med kunder ifm. projektering, supportere på kvalitetssikring, tilbudskalkulering, grøn omstilling, indhentning af tilbud fra UE samt materialebestilling mm.

    

   For yderligere info kontakt: Projektchef Brian Jespersen mobil 50 73 90 56 / bj@jk-pavilloner.dk