Ledige stillinger hos JK Pavilloner

Brænder du for at være en del af vores team? Måske er det muligt.

Hos JK Pavilloner vil du opleve en familieånd, hvor vi er helt nede på jorden. Bliv ikke overrasket, når dine kollegaer opsøger dig bag skærmen eller geringssaven – kun for at sige godmorgen.

For os er det helt naturligt, at alle bliver hørt, når de byder ind med ideer til forbedringsforslag.

Som medarbejder hos JK Pavilloner skal du have det godt. Du vil løbende komme på jobrelevante kurser i f.eks. arbejdsstillinger og førstehjælp. For os er det altid en succes, når vores medarbejdere udvikler sig fagligt og menneskeligt.

 • Søges: Tømrersvende

  Du trives med at udføre et selvstændigt job, hvor der i høj grad er frihed  under ansvar. Du skal have fokus på kvalitet og ordentligt håndværk.

  Du er samarbejdsorienteret og trives i en uformel omgangstone. Det er vigtigt, at du er stabil, motiveret og kan bidrage til et godt arbejdsmiljø.

  Arbejdsopgaverne består hovedsagligt af nybyg af pavilloner fra bunden. Der vil også være renovering af udlejningspavilloner.

  Det er vigtigt at have god tegningsforståelse. Truckcertifikat er en fordel.

  Opstart snarest

  For yderligere info kontakt: Direktør Yvonne Kristensen tlf. 60 17 08 58 eller yk@jk-pavilloner.dk

  SE STILLINGSOPSLAG

Job hos JK Pavilloner – send uopfordret

Brænder du for at være en del af vores team? Måske er det muligt.

Hos JK Pavilloner vil du opleve en familieånd, hvor vi er helt nede på jorden. Bliv ikke overrasket, når dine kollegaer opsøger dig bag skærmen eller geringssaven – kun for at sige godmorgen. For os er det helt naturligt, at alle bliver hørt, når de byder ind med ideer til forbedringsforslag. Som medarbejder hos JK Pavilloner skal du have det godt. Du vil løbende komme på jobrelevante kurser i f.eks. arbejdsstillinger og førstehjælp. For os er det altid en succes, når vores medarbejdere udvikler sig fagligt og menneskeligt.

Navn

Vi skal have en tekst/udtalelse ind her

Navn

Navn

Vi skal have en tekst/udtalelse ind her

Navn

Jais – vores glade tømrer gennem 18 år

"At jeg har været her i 18 år fortæller det hele. Gode kolleger som arbejder godt sammen og har det sjovt. En gensidig respekt for det vi laver uden brok. Man siger bare det koster kage, når nogen har lavet fejl. Vi får nu ikke så meget kage - ved ikke om det er fordi vi ikke laver mange fejl eller om det er fordi der er mange på slankekur"

Jais – vores glade tømrer gennem 18 år

Navn

Vi skal have en tekst/udtalelse ind her

Navn

Navn

Vi skal have en tekst/udtalelse ind her

Navn

Brian – vores erfarne tømrer

"Jeg er stolt over at være med til at bevare det gode håndværk... et godt håndværk som skræddersyes til kunden og som er produceret af en dansk, stolt jysk virksomhed. Der er i det hele taget nogle gode arbejdsforhold; gode arbejdstider og gode kollegaer – vi har det godt, og vi har det godt sammen”

Brian – vores erfarne tømrer