Om os
JK Pavilloner

Om JK Pavilloner 


Fokus på kvalitet og faglighed – og hvad pavillonerne skal kunne gøre for vores kunder!


Vores kerneområde er at skabe kloge og fleksible kvadratmeter til både salg og leje. Vi klarlægger kundens behov og uddeler gerne af vores mange års erfaring. Vi opdager, hvis der er rum, kunden har glemt at tænke på (depotrum, teknikrum mm.).


Vi gør en dyd i at udføre flot håndværk og har en omstillingsparat produktion, hvor der ikke er langt fra ordre til handling. Vi er åbne, ærlige og helt nede på jorden!


Velkommen indenfor


Det er altid en fornøjelse at have kunder forbi, hvor vi får mulighed for at præsentere vores dygtige team og tage en tur gennem produktionen.

Vejruafhængig produktionsforhold kommer dig til gode

Produktion af pavilloner

Derfor kommer det dig til gode 


  • Højere kvalitetsbyggeri med tørre materialer
  • Effektive teams af tømrere forkorter produktionstiden


Lovkrav


  • Nybyggeri udføres i henhold til gældende lovkrav BR18


Familievirksomhed med sjæl siden 1989


JK Pavilloner blev stiftet i 1989 af Jørgen Kristensen. Jørgens kone, Inger, står for bogholderiet og er stadig aktiv i firmaet.


Datteren, Yvonne Kristensen, har været ansat hos JK Pavilloner siden 2006. I 2014 blev hun administrerende direktør i firmaet. I 2019, efter en længere periode, hvor mange formalier har skullet falde på plads, kan Yvonne nu kalde sig direktør og 100 procent ejer af JK Pavilloner. Nyt logo med respekt for grundlæggerens passion


Efter 30 år bevæger JK Pavilloner sig over i et univers af origami, hvor fleksibilitet, gennemtænkte muligheder og kreative vinkler er afsættet for hele vores måde at arbejde på.


Vores nye logo symboliserer et klogt og stærkt valg med respekt for grundlæggerens store passion for dyrene og naturen.

JK Pavilloner

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Godkend