Referencer

Referencer på kloge kvadratmeter 


Er du i tvivl, om vi kan gøre en positiv forskel for dig?


Så se, hvad et udpluk af vores kunder siger her...

627A9320
627A9313
627A9309
IMG_0822
IMG_0858
IMG_0860
IMG_0841

Givskud Zoo

 

Servicecenteret på 97 m2 indeholder opholdsrum med tekøkken samt forrum. Der er 7 toiletter heraf et handicapvenligt og puslepladser på flere af toiletterne.


”Givskud Zoo har fået leveret en kombineret toiletbygning og et Babycare Center med diverse handicapfaciliteter fra JK Pavilloner. Vi fik gode råd og vejledning i forbindelse med projekteringen og indretningen af bygningen, og den blev leveret til aftalt tid.

Bygningen bruges dagligt af mange gæster, og det ser ud til, at den kan holde til det store slid, og den er nem at rengøre. Vi har ikke oplevet problemer i samarbejdet med JK Pavilloner, og  vi kan klart anbefale dem som leverandør af pavilloner.”

 

Morten Hechmann Andersen, souschefIMG_3700
IMG_3702
IMG_3703
IMG_4131
IMG_4132
IMG_4133

HM Entreprenør

 

6 mandskabsvogne på 37 m2 med 4 værelser, opholdsrum med køkken samt toilet og bad.


"Vi oplever stort engagement og stor faglig kompetence.  Der er en fantastisk sparring, hvor vores ønsker og deres erfaring sikrer en optimal indretning og bedste valg af materialer til vores behov.

Uanset om vi køber nye eller brugte pavilloner er det nøglefærdige løsninger, hvor JK Pavilloner står for alt indtil pavillonen står på pladsen. Der er aldrig fejl og mangler, da deres egenkontrol af vognene er udført hjemmefra inden levering.

Ånden i virksomheden vidner om høj fleksibilitet, engagement og holdånd. Vi vandt en stor byggesag i Sverige, hvor vi skulle bruge 6 nybyggede pavilloner i løbet af 6 uger. De blev leveret i sædvanlig høj kvalitet og til tiden."


Michael Mortensen, indehaver
IMG_1412
IMG_1413
IMG_1409
IMG_1407
IMG_1406

Danpo

 

Kontorpavillon på 142 m2 med stort åbent kontormiljø med tekøkken, et kontor på 14 m2 samt toilet, depot samt en forgang.


”Danpo har samarbejdet med JK Pavilloner gennem mange år, og har altid været glade for det samarbejde. Der er altid hjælp at hente, når man henvender sig, og de løsninger, der kommer frem i fællesskab, er lavet i god, høj kvalitet, som er meget funktionel for brugerne af pavillonerne."


Michael Østedgaard Nielsen, Chief Technology Officer Scandi Standard ABUndervisningspavillon fra JK Pavilloner
Undervisningspavillon fra JK Pavilloner
Undervisningspavillon fra JK Pavilloner
Undervisningspavillon fra JK Pavilloner

SOSU Holstebro

 

893 m2 undervisningspavillon opført i 2 plan. Indrettet med flere undervisningslokaler, toiletter, depotrum, vindfang, køkken, samt 2 store rum, der benyttes som gruppeareal. Der er desuden monteret airmastere i pavillonerne, for at skabe et godt indeklima


"Holstebro afdelingen oplever stor tilfredshed med kvaliteten af lokalerne blandt vores elever. Der er rift om at få undervisningen i de eftertragtede lokaler. Indretningen er med til at skabe et indtryk af noget permanent og mange bliver overrasket, når de hører, at vi kun har lejet pavillonen for en kortere periode, da der slet ikke er noget, der indikerer midlertidig." 


Rita Christensen, økonomi- og administrationdchef


Undervisningspavillon fra JK Pavilloner
Undervisningspavillon fra JK Pavilloner
Undervisningspavillon fra JK Pavilloner

Åmoseskole

 

228 m2 undervisningspavilloner. Pavillonerne er opdelt i mindre undervisningslokaler, afslapningsrum, køkkenområde, mødelokale, toiletter mm.


”Jeg kan kun sige, at vi har været overordentlig tilfredse med samarbejdet med JK Pavilloner. Tingene har været på plads til de aftalte tider. Det er lyse lokaler, som vi er meget tilfredse med. Selve opstillingsprocessen, som vi var lidt bekymrede for, forløb gnidningsløst. Den blev udført af professionelle folk. Alt i alt stor tilfredshed.”

 

Henry Jørgensen, viceinspektør, Sunds
IMG_2531
IMG_1202
IMG_1207
IMG_3141
IMG_3178
IMG_1189

Danepork

 

108 m2 kantinepavillon indeholdende forgang, depot og stort opholdsrum med køkken.


48 m2 kontorpavillon, storrumskontor ventileret med Airmaster og opvarmet med luft til luft varmepumpe.


100 m2 omklædningspavillon med 2 omklæd-ningsrum begge med 32 skabe, 2, brusere og 1 toilet samt en fælles forgang


35 m2 omklædningspavillon med 2 omklædningsrum med skabe.


”Vi har af flere omgange haft behov for midler-tidige løsninger i form af kontor, omklædnings- faciliteter, kantine mm. JK Pavilloner har været gode til at finde den rette løsning og udført opgaven på en god og professionel måde.”


Kristian Dalegaard, projekt- og facilitetschef
IMG_3198
IMG_3199
IMG_3206
IMG_3208
IMG_3212
IMG_3223
IMG_3226
IMG_3236
IMG_3231

Fredericia Havn

 

Moderne velfærdsfaciliteter på 271 m2 indeholder kontorer, toilet- og omklædningsfacilieter, kantine etc.

Den er bygget i vedligeholdelsesfrie materialer, som skiller sig ud - fås også i andre farver.


"Vi valgte løsningen fra JK Pavilloner, fordi de kunne tilbyde et fleksibelt byggeri til en konkurrencedygtig pris. Vi har igennem hele processen haft et godt samarbejde med JK Pavilloner, som har leveret et flot og funktionelt havnehus i høj kvalitet, der passer godt til behovet hos havnens mange havnearbejdere."


Morten Højrup, COO i ADP A/S
 2540 facade
IMG_9735
IMG_9697
IMG_9721

Campus Vejle

 

Undervisningsbygning i 2 etager på 475 m2 indeholder stort forrum, 4 store lyse undervisningslokaler og 4 toiletter heraf 1 handicapvenligt samt depot.


”Campus Vejle har igennem årene og i flere omgang fået opstillet pavilloner af JK og kun oplevet et helt fantastisk positivt samarbejde.

Vi har aldrig været i tvivl om, at JK er vores foretrukne pavillonleverandør. I 2018 fik vi opstillet 4 klasselokaler leveret i en 2-etagers-bygning. Fra det øjeblik kontrakten blev under-skrevet, blev alle aftaler om levering, opstilling m.v. overholdt til punkt prikke. Lokaler som på daværende tidspunkt havde så høj en standard, at de var skolens bedste undervisnings-lokaler, og eleverne var vilde med at benytte lokalerne.


Tonny Haxgart, økonomidirektør
IMG_1680
IMG_1708
IMG_1671
IMG_1665
IMG_1660

Wellmore

 

Kontorpavillon på på 62 m2, der består af en forgang samt 3 kontorer/mødelokaler af varierende størrelse.


"Vi var i akut pladsmangel og ledte efter en god, hurtig løsning. Jeg henvendte mig til JK Pavilloner, som var lynhurtigt til at sende mig mulighederne. Efter et par telefonsamtaler, var jeg til fremvisning og beslutningen blev taget.

Ca. 3 uger efter fik vi en rigtig fin pavillon hejst ind på plads. JK sørgede for alt det praktiske, og i løbet af en dag var den klar til indflytning.

 Vi havde et par specielle ønsker til vinduer mm. De blev efterkommet uden bøvl.

Alt i alt er vi meget glade for vores løsning, og medarbejderne, der bruger pavillonen, synes de har fået dejlige kontorer."


Charlotte Pedersen, direktør
Kontorpavillon fra JK Pavilloner
Kontorpavillon fra JK Pavilloner
Kontorpavillon fra JK Pavilloner
Kontorpavillon fra JK Pavilloner

LHM, Vejle

 

156 m2 kontor pavillon opført i 2 plan. Indrettet med flere kontorer, møderum, depotrum, omklædning, toiletter, køkken samt spiserum. Pavillonen skulle rejses på et eksisterende fundament fra et gammelt kulopsækningsanlæg på Vejle Havn.


"LHM indgik samarbejde med JK Pavilloner omkring opførelsen af vores nye kontor og mandskabsbygning. JK kom tilbage med flere gode forslag til udformning og indretning. Selve den færdige installation blev udført til aftalt tid og pris. Jeg kan anbefale JK Pavilloner som samarbejdspartner."


Jacob Bogh Nielsen, adm. direktør / CEO
Undervisningspavilloner fra JK Pavilloner
Undervisningspavilloner fra JK Pavilloner
Undervisningspavilloner fra JK Pavilloner
Undervisningspavilloner fra JK Pavilloner

Vejle Handelsskole

 

768 m2 kontorer og klasseværelser bygget efter handelsskolens behov og ønsker. Desuden er der to dejlige terrasser på 1. sal.


”Vejle Handelsskole og VUC har inden for de sidste tre år samarbejdet med JK Pavilloner om både eje -og lejeprojekter på i alt mere end 2000 m2. Samarbejdet har været gnidningsløst, kvaliteten i top og priserne meget konkurrencedygtige i kombination med firmaets evne til at arbejde hurtigt under tidspres.”


Morten Weiss-Pedersen, direktør, Vejle
2553 kørsel 1
2553 kørsel 2
2553 kørsel 3
2553 kørsel 4
Opstilling Hedensted 2553 ikke beskåret
Opstilling Hedensted 2553 indvendig
Planregning 2553 med mål

Stjernevejenskole Hedensted

 

87 m2 undervisningspavillon indeholdende forgang, depot, toilet, undervisningslokale samt grupperum/mødelokale/lærerforberedelse.


”Vi oplever, at kontakten til JK Pavilloner har forløbet uden problemer. De er nemme at komme i kontakt med, og ved korrespondance over mails og telefon er der hurtig respons på.


JK Pavilloner har overholdt aftalt deadline i forhold til levering af pavillonerne til tiden. De har været behjælpelige med at trække diverse installationer under ombygningen (brandinstallationer mv).


Kvaliteten af pavillonerne fejler bestemt ikke noget, og ombygningen i forbindelse med opgraderingen til R60 min. brandkonstruktion er også afleveret i høj håndværksmæssig kvalitet.

Ved mangler har der været hurtigt respons i forhold til udbedring.

 

I forbindelse med montage har JK været behjælpelige med at skabe kontakt til underleverandør, som kunne montere skruefundament, som noget nyt er blevet et krav til pavillonerne.


Søren Vig, leder af Center for Pæd. Udv. og Steffen Bruun Madsen, projektleder Ejendomme og Service, Hedensted Kommune


IMG_1133
2581-2
IMG_6387
Foto-udv.

FGU Næstved

 

Undervisnings- og toiletfaciliteter på i alt 221 m2

indeholder 3 store lyse undervisningslokaler og  5 toiletter heraf 1 handicapvenligt. 


"I 2020 bestilte vi et ekstra undervisningslokale og en toiletpavillon som udvidelse til vores eksisterende pavilloner, der blev leveret af JK Pavilloner i 2016. De nye pavilloner kom til at fremstå fuldstændigt sammenhængende med de eksisterende. 

JK Pavilloner stod for myndighedsgodkendelsen. Denne var ikke helt uproblematisk pga. landzonetilladelse, corona-restriktioner i forvaltningen m.m. Jeg oplevede, at vi havde et fint samarbejde om at få projektet til at lykkes til tiden.”

 

Helge Haahr Andreasen, skoleleder
20180905_113244
20180905_112939
IMG_0243
IMG_0244
IMG_0247
IMG_0245
IMG_0246

Dagskolen Ternen

 

To undervisningsbygninger i alt 191 m2 med 60 m2 overdækning imellem. Pavillonerne inde-holder 4 undervisningslokaler af varierende størrelser og et mødelokale med tekøkken. Desuden er der forrum, garderobe, depot samt 3 toiletter heraf 1 handicapvenligt.


"Vi har igennem mange år arbejdet sammen med JK Pavilloner i forbindelse med udvidelsen af vores aktiviteter. Det har altid været en fornøjelse at samarbejde med JK’s fagligt dygtige og erfarne rådgivere i planlægningsfasen og team af dygtige håndværkere i etableringsfasen on site.

Det er enheder af høj kvalitet, der år efter år holder til stor belastning af mange menneskers daglige brug. Vi har kun oplevet, at vores krav og forventninger er blevet indfriet - og altid til tiden! Dansk håndværk når det er bedst.”


Susanne Kaufmann, bestyrelsesformand


Kontorpavillon fra JK Pavilloner
Kontorpavillon fra JK Pavilloner
Kontorpavillon fra JK Pavilloner

Mølholm Privathospital

 

Kontorpavillon 43,3 m2. Denne pavillon består af 3 stk. kontorer med separate indgangsdøre. Der er niveaufri adgang til den nye kontorpavillon fra eksisterende bygning ved hjælp af repos og rampe.


"Privathospitalet Mølholm har et meget positivt indtryk af JK Pavilloner. JK Pavilloner var meget venlige og hjælpsomme i den indledende fase, hvor vi skulle finde en løsning på vores pladsudfordring og havde behov for flere tegninger/opstillinger. Efterfølgende blev byggesagen håndteret professionelt, og JK Pavilloner producerede og leverede 100% som lovet."


Jesper Bøje, adm. direktør
Beboelsespavillon fra JK Pavilloner
Beboelsespavillon fra JK Pavilloner
Beboelsespavillon fra JK Pavilloner
Beboelsespavillon fra JK Pavilloner

Tjørringhus, Herning

 

475 m2 pavilloner inddelt i to fløje med værelser med tilhørende badeværelse, desuden er der 2 store fællesrum, stort køkken, kontor og depot.


”Jeg har oplevet et godt og konstruktivt samarbejde i forbindelse med opførelse af vores pavillon. Tidsplanen er fulgt, hvad der betyder meget for os, da vi skulle sikre indflytning af en del nye børn og indlede samarbejde med nye forældre. Vi er meget glade for pavillonen, som vi selv har haft indflydelse på, og som til fulde lever op til vores behov.”

 

Marie Gregersen, institutionsleder, Tjørringhus, Herning
IMG_9016
IMG_9013
IMG_9014
IMG_9020
IMG_9026 2369
IMG_20200923_090035747_HDR

Christians Anlæg A/S

 

84 m2 kontorpavillon. Den består af et større fælleskontor med loft til kip og derudover 3 mindre kontorer. Desuden er der depot, toilet samt en forgang med tekøkken.


”Vi valgte en pavillonløsning til udvidelse af vores kontor, da vi havde brug for en meget hurtig løsning.

JK havde efter et par snakke i telefonen et færdigt kontormodul, som lige passede til vores ønsker og behov. Det kunne hurtigt monteres og være klar til brug. Det er ikke et nyt modul, men i fin stand og lige til at flytte ind i.


Christian Brendstrup, direktør
IMG_0589
IMG_0596
20220316_121042
IMG_0627
IMG_6500
IMG_0630

NLMK Dansteel

 

144 m2 kontorpavillon indeholdende forgang, depot, toiletter, kontorer, kopirum og kantine.


”I forbindelse med en udvidelse af vores Stålservicecenter havde vi brug for at opgradere mandskabsfaciliteterne tilsvarende. I en tid, hvor det er svært at tiltrække og fastholde medarbejdere, var det vigtigt for os at kunne tilbyde gode mandskabsforhold til vores kollegaer.

Vi havde selv skitseret et løsningsforslag, som vi forestillede os, at JK Pavilloner kunne lave et tilbud ud fra, men ud fra JK Pavilloners konstruktive forslag og en god dialog, er vi endt med en lidt anden og endnu bedre løsning, end vi havde forestillet os til at starte med.

I processen med at opnå byggetilladelse fra kommunen har vi haft stor hjælp af det materiale, JK Pavilloner har udarbejdet til os. Vi modtog et komplet materiale, der umiddelbart kunne sendes til kommunen, så vi kunne opnå den nødvendige byggetilladelse.

Det har været en helt igennem tilfredsstillende proces, og vi er glade for den pavillon, det er resulteret i."

 

Rune Schnipper, projektingeniør. NLMK DanSteel A/S