Slide
Slide
Slide
Slide
previous arrow
next arrow

Institution

En nybygget institution eller en tilbygning? Vi hjælper gerne med at afdække behovet og finde den helt rigtige løsning.

Vi overholder naturligvis alle bygningsreglementets krav. Og gør en ære i at bygge og levere et godt kvalitetsbyggeri. Lokalerne fremstår derfor indbydende, lyse, rummelige og med godt indeklima. Derudover er det vigtigt med slidstærke materialer, der kan tåle dagligdagen.

 

Nye faciliteter til bosteder

For pavilloner, hvor der er stor risiko for at f.eks. inventar, døre og vinduer bliver ødelagte eller hurtigt slidte, er det vigtigt for os at hjælpe med den udfordring bedst muligt. Det gør vi ved at anvende materialer og inventar, som er slidstærkt, og kombinere det med muligheden for en fast rammeaftale omkring udskiftning af f.eks. ituslåede vinduer.

Ny eller midlertidig tilbygning til plejetilbud

Fællesarealer med handicap-venlige faciliteter, eller specialindrettede senge-faciliteter er ofte behov, vi møder i forbindelse med moduler til plejehjem. Især her er fleksibiliteten vigtig, da den pavillon, vi bygger til dig, skal kunne modificeres meget specifikt alt efter hvilket formål, den skal opfylde.

Hvad er en midlertidig ibrugtagningstilladelse?

Normalvis skal dit byggearbejde være helt gennemført, før byggeriet må tages i brug. Når vi leverer et modul, vil det altid være klar til at indrette og flytte ind i, men i det tilfælde, at der skal leveres flere separate moduler, kan det være relevant at anmode om en midlertidig ibrugtagningstilladelse, for at kunne tage dele af din tilbygning i brug inden, projektet er helt færdigt.