Slide
Slide
Slide
Slide
previous arrow
next arrow

Undervisning

Stigende elevantal? Vi har igennem tiden samarbejdet med mange forskellige skoler (folkeskoler, friskoler, dagskoler, videregående uddannelsessteder osv.) Med vores brede erfaring indenfor skolebyggeri, skal vi nok hjælpe jer med at finde den helt rigtige løsning.

Vi overholder naturligvis alle bygningsreglementets krav! Og gør en ære i at bygge og levere et godt kvalitetsbyggeri. Lokalerne fremstår derfor indbydende, lyse, rummelige og med godt indeklima. Derudover er det vigtigt med slidstærke materialer, der kan tåle dagligdagen.

 

Moduler som tilbygning til skole, fritidsklub og børnepasning

Undervisningslokaler med ordentlig belysning og ventilation, lokaler til tumlerum og individuelle garderober til børn, sovestuer og tilhørende puslerum til de helt små – der er mange ting at ’dreje’ på, når vi planlægger og rådgiver om at bygge din modul som tilbygning eller udvidelse. Hvad enten du har brug for udvidelse af skole, SFO eller andre undervisningslokaler, leverer vi de kloge kvadratmeter.

En ny eller midlertidig tilbygning kan være det rigtige for din børneinstitution

Nye undervisningsreformer eller normering kan gøre, at du pludselig står i en situation, hvor der er akut eller midlertidigt behov for en tilbygning. Her er vores modulbyggerier en oplagt løsning. Vi tager højde for jeres krav jf. gældende lovgivning, og skaber et længerevarende samarbejde med dig, når vi planlægger et modulbyggeri sammen. Derfor er der også mulighed for at lave ombygninger og aftaler om løbende renovationer på det modul, vi leverer, så du ikke behøver at skulle indhente nye tilbud, når behovet opstår.

Kan det betale sig med tilbygning?

Selvfølgelig kan det betale sig med en tilbygning, og især i form af et JK modul, der er nøje indrettet efter formålet. Det er en mere effektiv og hurtig byggeproces, og som bygherre skal du næsten ikke overveje andet end placeringen, når først vi har aftalt modulets grundplan og indretning.