Slide
Slide
Slide
Slide
previous arrow
next arrow

Andet

Efter mere end 30 år i branchen, har vi været med til at løse mange spændende opgaver. Alt fra traditionelt byggeri til mere komplekse byggerier med ekstra fokus på lyd, funktionalitet, specielle materialer, arkitektoniske løsninger mm.

Vi overholder naturligvis altid alle bygningsreglementets krav. Og gør en ære i at bygge og levere et godt kvalitetsbyggeri.

 

Akut pladsmangel i vuggestuen?

Gennem vores erfaring er vi specialiserede i rådgivning i forbindelse med pavilloner som tilbygning til daginstitutioner. Behovet for udvidelse kan komme pludseligt, og der stilles ofte større krav til ventilation og opvarmning i moduler til børnehaver og vuggestuer. Vi sørger for, at indeklimaet i din tilbygning bliver optimalt, og indretter modulerne så rengøring er gjort nemmere.

Ny eller midlertidig tilbygning til daginstitutioner

Med en JK Pavillon får du en modulbygget løsning, som er nemt at flytte eller føje ekstra kvadratmeter til. Moduler som midlertidig børnehave, vuggestue eller anden institution er en hurtig og effektiv måde at udvide kapaciteten på, og vi tager højde for BUPL’s retningslinjer i dialogen, når vi rådgiver om dit projekt.

Modulbyggeri

Vi bygger ofte modulbyggerier som en del af moderne og energivenlige bygninger. Vi bygger i samme høje niveau som traditionelle byggerier. Vi lever op til de nyeste bygningsreglementer. Vi bygger altid modulerne så de efterlever kravenen i bygningsreglementet, hvilket naturligvis giver et lavt energiforbrug og CO2-udslip.