medarbejder_02

Fordele ved vores kontor modulbyggeri

 • Skalerbarhed: Vores moduler kan nemt samles eller adskilles, hvilket giver dig den fleksibilitet, du har brug for til jeres kontor.
 • Kvalitet: Alle vores bygninger er produceret under streng kvalitetskontrol for at sikre lang holdbarhed og komfort.
 • Hurtig Levering: Takket være vores effektive produktion og logistik er vores leveringstider kortere end mange traditionelle byggemetoder.

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om dit projekt på 75 55 03 77 eller udfyld formularen her på siden.

  Lad os tage en snak

  jk pavilloner

  Kontor og velfærd

  Vi har igennem mange år hjulpet virksomheder med, at nå frem til den helt rigtige løsning. Dette gælder både indretningen, samt valg af materialer.

  Vi holder os løbende opdateret på bygningsreglementet, AT-vejledninger osv. Vi hjælper desuden i processen omkring myndighedsprojektet, samt dertilhørende dokumentation frem til den endelige færdigmelding og ibrugtagning.

  Kort sagt, vi er gerne med i hele processen.

  JK hjælper, guider og yder professionel sparring gennem hele processen uanset hvor stor eller småt der bygges og uanset om det omhandler permanente eller midlertidige bygninger. 

  Ønsker du et kvalitets byggeri, så bør du vælge kloge kvadratmeter hos JK. Kontakt os for yderligere info.

  Stærke referencer – siden 1989

  Vi leverer løsninger til hele landet

  JK Pavilloner firmabiler - røde biler med logo
  Pavilloner tegninger, kvalificerede erfarne håndværkere

  Kontor og velfærd – Fleksible pavilloner til kontorindretning

  Hos JK Pavilloner er vi stolte af at tilbyde skalerbare og kvalitetsorienterede kontor- og velfærdspavilloner. Vi har base i Egtved i Jylland, men breder os til hele Danmark.

  Med vores individuelle modulbyggeri har vi leveret smarte løsninger til virksomheder i hele regionen i mange år. Uanset om du har brug for en midlertidig kontorpavillon til leje eller en permanent kontorindretning, er vores kloge kvadratmeter den rigtige løsning for dig.

  Skalerbarhed og fleksibilitet

  En af de største fordele ved vores kontorpavilloner er deres skalerbarhed. I virksomheder eller instuditioner, hvor man ofte oplever skiftende behov, er vores modulbyggeri den ideelle løsning. Vores moduler kan nemt samles eller adskilles, hvilket giver dig den fleksibilitet, du har brug for til at tilpasse din kontorindretning i takt med ændringer i din virksomhed.

  Kvalitet og holdbarhed

  Vi forstår vigtigheden af kvalitet, når det kommer til kontorindretning. Alle vores bygninger er produceret under streng kvalitetskontrol for at sikre lang holdbarhed og komfort. Vi bruger bæredygtige materialer og moderne teknologi for at skabe pavilloner, der lever op til de højeste standarder.

  Hurtig levering i hele Danmark

  Vi ved, hvor vigtig tid er for din virksomhed. Derfor er vores leveringstider kortere end mange traditionelle byggemetoder. Takket være vores effektive produktion og logistik kan du få dine kontorpavilloner leveret hurtigt og være klar til at komme i gang med dit projekt uden forsinkelser.

  Kontorindretning efter din smag

  Vi har hjulpet utallige virksomheder med at finde den helt rigtige løsning, når det kommer til kontorindretning. Vi tilbyder skræddersyede designmuligheder og materialer, der passer til dine behov. Vores ekspertteam holder sig opdateret på bygningsreglementet og AT-vejledninger, og vi kan guide dig gennem hele myndighedsprojektet.

  Kontorpavillon til salg og leje

  Uanset om du leder efter en kontorpavillon til salg eller til leje, har vi dig dækket. Vores brede udvalg af pavilloner giver dig mulighed for at finde den ideelle løsning til din virksomhed. Vores erfarne team er klar til at rådgive dig om, hvilken løsning der passer bedst til dine behov og budget.

  Jylland: Vores hjem og hjerterum

  JK Pavilloner har dybe rødder i Jylland, og vi er stolte af at være en del af dette smukke område. Vi er baseret i Egtved og vores produktion er centralt placeret her, hvilket gør os nemt tilgængelige for vores danske leverandører i hele Jylland.

  Bæredygtighed i fokus

  Vi tror på bæredygtighed i alt, hvad vi gør. Vores produktion er omhyggeligt planlagt for at minimere klimabelastningen. Vi genbruger restmaterialer fra produktionen og bruger genanvendelige skruefundamenter til vores moduler. Vores kontorpavilloner er også energibesparende med energimærke A+ ventilationssystemer og LED-belysning.

  Kontakt JK Pavilloner i Egtved

  Ønsker du et kvalitetsbyggeri, der tager hensyn til både din virksomhed og miljøet, så bør du vælge kloge kvadratmeter hos JK Pavilloner. Vi er din pålidelige partner for kontorindretning og pavilloner i hele Jylland og resten af Danmark.

  Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om dit projekt på 75 55 03 77 eller udfyld formularen her på siden.

  JK Pavilloner: Din partner inden for pavilloner og tilbygninger

  Vi er en dedikeret familievirksomhed med rødder tilbage til 1989. Gennem årene har vi udviklet vores ekspertise i kontorindretning og pavillonbyggeri. Vi er drevet af en passion for godt håndværk, kundeservice og bæredygtighed. Uanset om dit projekt er stort eller småt, midlertidigt eller permanent, er vi her for at levere kvalitetsløsninger i hele Danmark.

  JK Pavilloner - kundeservice, stærkt team - kvalitetsarbejde

  Familievirksomhed med
  sjæl siden 1989

  Virksomheden blev stiftet af Jørgen Kristensen (heraf JK) i 1989. Jørgen stod for salg, mens hans kone Inger Kristensen styrede bogholderiet.

  Datteren, Yvonne Kristensen, blev en del af virksomheden i 2006 og efter 7 år i virksomheden tiltrådte hun som administrerende direktør. I 2019 købte hun virksomheden og sidder nu som ejer og direktør for JK Pavilloner.

  I 2023 har virksomheden 15 ansatte fordelt på administrationen samt produktionen. Derudover kommer der dagligt fasttilknyttede underleverandører i huset, som har haft sin gang i virksomheden siden 1989.

  Pavilloner i høj kvalitet bygges i vores unikke værksted