medarbejder_01

Hvem er JK Pavilloner?

Vi er en stolt og dedikeret familievirksomhed gennem 35 år.

Vi er stolte af vores håndværk, vores medarbejdere og ikke mindst vores altid gode samarbejde med vores kunder. Vi sætter en ære i at dygtiggøre os og har konstant fokus på udvikling og på at højne kvaliteten.

Grundigt forarbejde og kunden i centrum

Med fokus på kvalitet og faglighed skaber vi kloge og fleksible kvadratmeter til både salg og leje. Vi klarlægger kundens behov og uddeler gerne af vores mange års erfaring. Vi er opmærksomme på kundens behov og sørger for, at der er tænkt på alt, så kunden kan føle sig tryg i hele processen.

Godt håndværk og fleksibel produktion

Vores håndværk er vores stolthed, og derfor er vi omhyggelige, når vi skaber kloge kvadratmeter. Vi går op i flot og præcist håndværk. Vi har en omstillingsparat produktion, så der ikke er langt fra ordre til handling. Vi er åbne, ærlige og helt nede på jorden!

JK hjælper, guider og yder professionel sparring gennem hele processen uanset hvor stor eller småt der bygges og uanset om det omhandler permanente eller midlertidige bygninger. 

Ønsker du et kvalitets byggeri, så bør du vælge kloge kvadratmeter hos JK. Kontakt os for yderligere info.

Stærke referencer – siden 1989

Vi leverer løsninger til hele landet

Vi tænker altid Bæredygtighed ind i kloge kvadratmeter

Produktion

Holdbarhed er vigtig, når vi bygger modulerne. Vores medarbejdere har sans for kvalitet i produktionen. Når håndværket er godt og modulet mere holdbart, så er levetiden forlænget, og den ressourceeffektivitet medførermindre klimabelastning. Vi genbruger restmaterialer fra produktionen, som anvendes i størst muligt omfang til nye modulprojekter, og vi minimerer spildet af materialer.

Energiforbrug i modulet

Vores moduler er bygget til at være energibesparende. Vores standard-ventilationssystem er energimærke A+, Svanemærket og et meget energieffektivt system. Energi-kilden til opvarmning varierer fra projekt til projekt, men kan f.eks. være luft til luft varmepumper, luft til vand varmepumper eller tilslutning til fjernvarme eller lign. Belysningen består bl.a. af LED med energi-mærke A++, med mulighed for automatisk lyskontrol.

  Lad os tage en snak

  jk pavilloner

  Transport

  Den centrale placering i Trekantområdet sikrer, at vi er nemt tilgængelige for alle vores danske leverandører. Produktionen i vores indendørs fabrik medfører mindre transport omkring projekterne i forhold til en konventionel byggeplads. Vi får større mængder materialer leveret til vores produktion, der er færre industrimaskiner i gang under byggeriet, og levering af et modul kræver kun én tur til kunden.

  Materialer

  Vi har fokus på bæredygtighed i vores produktion, derfor er vores leverandører fra lokalområdet. Vi er opmærksomme på vores leverandører, og derfor er f.eks. vores foretrukne facadebeklædning 100% bæredygtigt produceret. Vi benytter oftest genanvendelige skruefundamenter til vores moduler, hvilket er med til at nedbringe klimabelastningen ved opstilling, nedtagning og genopstilling. Desuden består modulernes konstruktion hovedsageligt af træ med bæredygtige certificeringer, og træ er iblandt verdens mest miljøvenlige råstoffer.

  Genanvendelse

  Moduler, som returneres efter endt leje, genanvendes og får nyt liv. Modulet bringes ind, repareres og renoveres ift. en ny kundes behov, og genudlejes. Kvaliteten og holdbarheden i vores moduler, kombineret med genbrug af restmaterialer og materialer, der hovedsageligt er bæredygtige, udgør et solidt, cirkulært produkt.

  Familievirksomhed med
  sjæl siden 1989

  Virksomheden blev stiftet af Jørgen Kristensen (heraf JK) i 1989. Jørgen stod for salg, mens hans kone Inger Kristensen styrede bogholderiet.

  Datteren, Yvonne Kristensen, blev en del af virksomheden i 2006 og efter 7 år i virksomheden tiltrådte hun som administrerende direktør. I 2019 købte hun virksomheden og sidder nu som ejer og direktør for JK Pavilloner.

  I 2023 har virksomheden 15 ansatte fordelt på administrationen samt produktionen. Derudover kommer der dagligt fasttilknyttede underleverandører i huset, som har haft sin gang i virksomheden siden 1989.