gruppefoto_01

Ledige stillinger hos JK Pavilloner

Brænder du for at være en del af vores team? Måske er det muligt.
Hos JK Pavilloner vil du opleve en familieånd, hvor vi er helt nede på jorden. Bliv ikke overrasket, når dine kollegaer opsøger dig bag skærmen eller geringssaven – kun for at sige godmorgen.

For os er det helt naturligt, at alle bliver hørt, når de byder ind med ideer til forbedringsforslag.

Som medarbejder hos JK Pavilloner skal du have det godt. Du vil løbende komme på jobrelevante kurser i f.eks. arbejdsstillinger og førstehjælp. For os er det altid en succes, når vores medarbejdere udvikler sig fagligt og menneskeligt.

Job hos JK Pavilloner – send uopfordret

Brænder du for at være en del af vores team? Måske er det muligt.

Hos JK Pavilloner vil du opleve en familieånd, hvor vi er helt nede på jorden. Bliv ikke overrasket, når dine kollegaer opsøger dig bag skærmen eller geringssaven – kun for at sige godmorgen. For os er det helt naturligt, at alle bliver hørt, når de byder ind med ideer til forbedringsforslag. Som medarbejder hos JK Pavilloner skal du have det godt. Du vil løbende komme på jobrelevante kurser i f.eks. arbejdsstillinger og førstehjælp. For os er det altid en succes, når vores medarbejdere udvikler sig fagligt og menneskeligt.

JK hjælper, guider og yder professionel sparring gennem hele processen uanset hvor stor eller småt der bygges og uanset om det omhandler permanente eller midlertidige bygninger. 

Ønsker du et kvalitets byggeri, så bør du vælge kloge kvadratmeter hos JK. Kontakt os for yderligere info.

Familievirksomhed med
sjæl siden 1989

Virksomheden blev stiftet af Jørgen Kristensen (heraf JK) i 1989. Jørgen stod for salg, mens hans kone Inger Kristensen styrede bogholderiet.

Datteren, Yvonne Kristensen, blev en del af virksomheden i 2006 og efter 7 år i virksomheden tiltrådte hun som administrerende direktør. I 2019 købte hun virksomheden og sidder nu som ejer og direktør for JK Pavilloner.

I 2023 har virksomheden 15 ansatte fordelt på administrationen samt produktionen. Derudover kommer der dagligt fasttilknyttede underleverandører i huset, som har haft sin gang i virksomheden siden 1989.