Åmoseskole

228 m2 undervisningsmoduler. modulerne er opdelt i mindre undervisningslokaler, afslapningsrum, køkkenområde, mødelokale, toiletter mm.

”Jeg kan kun sige, at vi har været overordentlig tilfredse med samarbejdet med JK. Tingene har været på plads til de aftalte tider. Det er lyse lokaler, som vi er meget tilfredse med. Selve opstillingsprocessen, som vi var lidt bekymrede for, forløb gnidningsløst. Den blev udført af professionelle folk. Alt i alt stor tilfredshed.”

Henry Jørgensen, Viceinspektør, Sunds

Besøg på www.valdemarskolen-herning.aula.dk

Vi bygger din idé

Hos JK Pavilloner hjælper, guider og sparrer vi med dig i hele processen. Uanset hvor stort eller småt du overvejer at bygge og uagtet om det er med henblik på permanente eller midlertidige bygninger – sådan har det været siden 1989!

Hvis du ønsker et kvalitetsbyggeri og gerne vil producere kloge kvadratmeter, så er du et skridt tættere på, med kontakt til JK Pavilloner. Vi glæder os til at høre om din idé!

    Familievirksomhed med sjæl siden 1989

    Virksomheden blev stiftet af Jørgen Kristensen (heraf JK) i 1989. Jørgen stod for salg, mens hans kone Inger Kristensen styrede bogholderiet.
    I 2023 har virksomheden 15 ansatte fordelt på administrationen samt produktionen.

    Læs mere om os her