Campus Vejle

Undervisningsbygning i 2 etager på 475 m2 indeholder stort forrum, 4 store lyse undervisningslokaler og 4 toiletter heraf 1 handicapvenligt samt depot.

”Campus Vejle har igennem årene og i flere omgang fået opstillet pavilloner af JK og kun oplevet et helt fantastisk positivt samarbejde.

Vi har aldrig været i tvivl om, at JK er vores foretrukne pavillonleverandør. I 2018 fik vi opstillet 4 klasselokaler leveret i en 2-etagers-bygning. Fra det øjeblik kontrakten blev under-skrevet, blev alle aftaler om levering, opstilling m.v. overholdt til punkt prikke. Lokaler som på daværende tidspunkt havde så høj en standard, at de var skolens bedste undervisnings-lokaler, og eleverne var vilde med at benytte lokalerne.”

Tonny Haxgart, økonomidirektør

Besøg på www.campusvejle.dk

Vi bygger din idé

Hos JK Pavilloner hjælper, guider og sparrer vi med dig i hele processen. Uanset hvor stort eller småt du overvejer at bygge og uagtet om det er med henblik på permanente eller midlertidige bygninger – sådan har det været siden 1989!

Hvis du ønsker et kvalitetsbyggeri og gerne vil producere kloge kvadratmeter, så er du et skridt tættere på, med kontakt til JK Pavilloner. Vi glæder os til at høre om din idé!

    Familievirksomhed med sjæl siden 1989

    Virksomheden blev stiftet af Jørgen Kristensen (heraf JK) i 1989. Jørgen stod for salg, mens hans kone Inger Kristensen styrede bogholderiet.
    I 2023 har virksomheden 15 ansatte fordelt på administrationen samt produktionen.

    Læs mere om os her