Dagskolen Ternen, Græsted

To undervisningsbygninger i alt 191 m2 med 60 m2 overdækning imellem. Pavillonerne inde-holder 4 undervisningslokaler af varierende størrelser og et mødelokale med tekøkken. Desuden er der forrum, garderobe, depot samt 3 toiletter heraf 1 handicapvenligt.

“Vi har igennem mange år arbejdet sammen med JK Pavilloner i forbindelse med udvidelsen af vores aktiviteter. Det har altid været en fornøjelse at samarbejde med JK’s fagligt dygtige og erfarne rådgivere i planlægningsfasen og team af dygtige håndværkere i etableringsfasen on site.

Det er enheder af høj kvalitet, der år efter år holder til stor belastning af mange menneskers daglige brug. Vi har kun oplevet, at vores krav og forventninger er blevet indfriet – og altid til tiden! Dansk håndværk når det er bedst.”

Susanne Kaufmann, bestyrelsesformand

Besøg på www.dsternen.dk

Vi bygger din idé

Hos JK Pavilloner hjælper, guider og sparrer vi med dig i hele processen. Uanset hvor stort eller småt du overvejer at bygge og uagtet om det er med henblik på permanente eller midlertidige bygninger – sådan har det været siden 1989!

Hvis du ønsker et kvalitetsbyggeri og gerne vil producere kloge kvadratmeter, så er du et skridt tættere på, med kontakt til JK Pavilloner. Vi glæder os til at høre om din idé!

    Familievirksomhed med sjæl siden 1989

    Virksomheden blev stiftet af Jørgen Kristensen (heraf JK) i 1989. Jørgen stod for salg, mens hans kone Inger Kristensen styrede bogholderiet.
    I 2023 har virksomheden 15 ansatte fordelt på administrationen samt produktionen.

    Læs mere om os her