Fredericia Havn

Moderne velfærdsfaciliteter på 271 m2 indeholder kontorer, toilet- og omklædningsfacilieter, kantine etc. Den er bygget i vedligeholdelsesfrie materialer, som skiller sig ud – fås også i andre farver.

“Vi valgte løsningen fra JK Pavilloner, fordi de kunne tilbyde et fleksibelt byggeri til en konkurrencedygtig pris. Vi har igennem hele processen haft et godt samarbejde med JK Pavilloner, som har leveret et flot og funktionelt havnehus i høj kvalitet, der passer godt til behovet hos havnens mange havnearbejdere.”

Morten Højrup, COO I ADP A/S

Besøg på www.adp-as.dk

Vi bygger din idé

Hos JK Pavilloner hjælper, guider og sparrer vi med dig i hele processen. Uanset hvor stort eller småt du overvejer at bygge og uagtet om det er med henblik på permanente eller midlertidige bygninger – sådan har det været siden 1989!

Hvis du ønsker et kvalitetsbyggeri og gerne vil producere kloge kvadratmeter, så er du et skridt tættere på, med kontakt til JK Pavilloner. Vi glæder os til at høre om din idé!

    Familievirksomhed med sjæl siden 1989

    Virksomheden blev stiftet af Jørgen Kristensen (heraf JK) i 1989. Jørgen stod for salg, mens hans kone Inger Kristensen styrede bogholderiet.
    I 2023 har virksomheden 15 ansatte fordelt på administrationen samt produktionen.

    Læs mere om os her