Givskud Zoo

Servicecenteret på 97 m2 indeholder opholdsrum med tekøkken samt forrum. Der er 7 toiletter heraf et handicapvenligt og puslepladser på flere af toiletterne.

“Givskud Zoo har fået leveret en kombineret toiletbygning og et Babycare Center med diverse handicapfaciliteter fra JK Pavilloner. Vi fik gode råd og vejledning i forbindelse med projekteringen og indretningen af bygningen, og den blev leveret til aftalt tid. Bygningen bruges dagligt af mange gæster, og det ser ud til, at den kan holde til det store slid, og den er nem at rengøre. Vi har ikke oplevet problemer i samarbejdet med JK Pavilloner, og vi kan klart anbefale dem som leverandør af pavilloner.” 

Morten Hechmann Andersen, souschef

Besøg på www.givskudzoo.dk

Vi bygger din idé

Hos JK Pavilloner hjælper, guider og sparrer vi med dig i hele processen. Uanset hvor stort eller småt du overvejer at bygge og uagtet om det er med henblik på permanente eller midlertidige bygninger – sådan har det været siden 1989!

Hvis du ønsker et kvalitetsbyggeri og gerne vil producere kloge kvadratmeter, så er du et skridt tættere på, med kontakt til JK Pavilloner. Vi glæder os til at høre om din idé!

    Familievirksomhed med sjæl siden 1989

    Virksomheden blev stiftet af Jørgen Kristensen (heraf JK) i 1989. Jørgen stod for salg, mens hans kone Inger Kristensen styrede bogholderiet.
    I 2023 har virksomheden 15 ansatte fordelt på administrationen samt produktionen.

    Læs mere om os her