HM Entreprenør

6 mandskabsvogne på 37 m2 med 4 værelser, opholdsrum med køkken samt toilet og bad.

“Vi oplever stort engagement og stor faglig kompetence.  Der er en fantastisk sparring, hvor vores ønsker og deres erfaring sikrer en optimal indretning og bedste valg af materialer til vores behov. Uanset om vi køber nye eller brugte pavilloner er det nøglefærdige løsninger, hvor JK Pavilloner står for alt indtil pavillonen står på pladsen. Der er aldrig fejl og mangler, da deres egenkontrol af vognene er udført hjemmefra inden levering. Ånden i virksomheden vidner om høj fleksibilitet, engagement og holdånd. Vi vandt en stor byggesag i Sverige, hvor vi skulle bruge 6 nybyggede pavilloner i løbet af 6 uger. De blev leveret i sædvanlig høj kvalitet og til tiden.”

Michael Mortensen, indehaver

Besøg på www.hm-as.dk

Vi bygger din idé

Hos JK Pavilloner hjælper, guider og sparrer vi med dig i hele processen. Uanset hvor stort eller småt du overvejer at bygge og uagtet om det er med henblik på permanente eller midlertidige bygninger – sådan har det været siden 1989!

Hvis du ønsker et kvalitetsbyggeri og gerne vil producere kloge kvadratmeter, så er du et skridt tættere på, med kontakt til JK Pavilloner. Vi glæder os til at høre om din idé!

    Familievirksomhed med sjæl siden 1989

    Virksomheden blev stiftet af Jørgen Kristensen (heraf JK) i 1989. Jørgen stod for salg, mens hans kone Inger Kristensen styrede bogholderiet.
    I 2023 har virksomheden 15 ansatte fordelt på administrationen samt produktionen.

    Læs mere om os her