LHM, Vejle

156 m2 kontor modul opført i 2 plan. Indrettet med flere kontorer, møderum, depotrum, omklædning, toiletter, køkken samt spiserum. Modulbygningen skulle rejses på et eksisterende fundament fra et gammelt kulopsækningsanlæg på Vejle Havn.

“LHM indgik samarbejde med JK-Pavilloner omkring opførelsen af vores nye kontor og mandskabsbygning. JK kom tilbage med flere gode forslag til udformning og indretning. Selve den færdige installation blev udført til aftalt tid og pris. Jeg kan anbefale JK-Pavilloner som samarbejdspartner”

Jacob Bogh Nielsen Adm. Direktør / CEO

Besøg på www.lhm.dk

Vi bygger din idé

Hos JK Pavilloner hjælper, guider og sparrer vi med dig i hele processen. Uanset hvor stort eller småt du overvejer at bygge og uagtet om det er med henblik på permanente eller midlertidige bygninger – sådan har det været siden 1989!

Hvis du ønsker et kvalitetsbyggeri og gerne vil producere kloge kvadratmeter, så er du et skridt tættere på, med kontakt til JK Pavilloner. Vi glæder os til at høre om din idé!

    Familievirksomhed med sjæl siden 1989

    Virksomheden blev stiftet af Jørgen Kristensen (heraf JK) i 1989. Jørgen stod for salg, mens hans kone Inger Kristensen styrede bogholderiet.
    I 2023 har virksomheden 15 ansatte fordelt på administrationen samt produktionen.

    Læs mere om os her