NLMK Dansteel

144 m2 kontorpavillon indeholdende forgang, depot, toiletter, kontorer, kopirum og kantine.

”I forbindelse med en udvidelse af vores Stålservicecenter havde vi brug for at opgradere mandskabsfaciliteterne tilsvarende. I en tid, hvor det er svært at tiltrække og fastholde medarbejdere, var det vigtigt for os at kunne tilbyde gode mandskabsforhold til vores kollegaer.

Vi havde selv skitseret et løsningsforslag, som vi forestillede os, at JK Pavilloner kunne lave et tilbud ud fra, men ud fra JK Pavilloners konstruktive forslag og en god dialog, er vi endt med en lidt anden og endnu bedre løsning, end vi havde forestillet os til at starte med.

I processen med at opnå byggetilladelse fra kommunen har vi haft stor hjælp af det materiale, JK Pavilloner har udarbejdet til os. Vi modtog et komplet materiale, der umiddelbart kunne sendes til kommunen, så vi kunne opnå den nødvendige byggetilladelse.

Det har været en helt igennem tilfredsstillende proces, og vi er glade for den pavillon, det er resulteret i.”

Rune Schnipper, projektingeniør. NLMK DanSteel A/S

Besøg på www.eu.nlmk.com

Vi bygger din idé

Hos JK Pavilloner hjælper, guider og sparrer vi med dig i hele processen. Uanset hvor stort eller småt du overvejer at bygge og uagtet om det er med henblik på permanente eller midlertidige bygninger – sådan har det været siden 1989!

Hvis du ønsker et kvalitetsbyggeri og gerne vil producere kloge kvadratmeter, så er du et skridt tættere på, med kontakt til JK Pavilloner. Vi glæder os til at høre om din idé!

    Familievirksomhed med sjæl siden 1989

    Virksomheden blev stiftet af Jørgen Kristensen (heraf JK) i 1989. Jørgen stod for salg, mens hans kone Inger Kristensen styrede bogholderiet.
    I 2023 har virksomheden 15 ansatte fordelt på administrationen samt produktionen.

    Læs mere om os her