SOSU Holstebro

893 m2 undervisningsmoduler opført i 2 plan. Indrettet med flere undervisningslokaler, toiletter, depotrum, vindfang, køkken, samt 2 store rum, der benyttes som gruppeareal. Der er desuden monteret airmastere i modulerne, for at skabe et godt indeklima

“Holstebro afdelingen oplever stor tilfredshed med kvaliteten af lokalerne blandt vores elever. Der er rift om at få undervisningen i de eftertragtede lokaler. Indretningen er med til at skabe et indtryk af noget permanent og mange bliver overrasket, når de hører, at vi kun har lejet pavillonen for en kortere periode, da der slet ikke er noget, der indikerer midlertidig.” 

Rita Christensen, økonomi- og administrationschef

Besøg på www.sosumv.dk

Vi bygger din idé

Hos JK Pavilloner hjælper, guider og sparrer vi med dig i hele processen. Uanset hvor stort eller småt du overvejer at bygge og uagtet om det er med henblik på permanente eller midlertidige bygninger – sådan har det været siden 1989!

Hvis du ønsker et kvalitetsbyggeri og gerne vil producere kloge kvadratmeter, så er du et skridt tættere på, med kontakt til JK Pavilloner. Vi glæder os til at høre om din idé!

    Familievirksomhed med sjæl siden 1989

    Virksomheden blev stiftet af Jørgen Kristensen (heraf JK) i 1989. Jørgen stod for salg, mens hans kone Inger Kristensen styrede bogholderiet.
    I 2023 har virksomheden 15 ansatte fordelt på administrationen samt produktionen.

    Læs mere om os her