Tjørringhus, Herning

475 m2 moduler inddelt i to fløje med værelser med tilhørende badeværelse, desuden er der 2 store fællesrum, stort køkken, kontor og depot.

”Jeg har oplevet et godt og konstruktivt samarbejde i forbindelse med opførelse af vores modulbyg. Tidsplanen er fulgt, hvad der betyder meget for os, da vi skulle sikre indflytning af en del nye børn og indlede samarbejde med nye forældre. Vi er meget glade for modulerne, som vi selv har haft indflydelse på og som til fulde lever op til vores behov.”

Marie Gregersen, Institutionsleder, Tjørringhus, Herning

Besøg på www.tjoerringhus.herning.dk

Vi bygger din idé

Hos JK Pavilloner hjælper, guider og sparrer vi med dig i hele processen. Uanset hvor stort eller småt du overvejer at bygge og uagtet om det er med henblik på permanente eller midlertidige bygninger – sådan har det været siden 1989!

Hvis du ønsker et kvalitetsbyggeri og gerne vil producere kloge kvadratmeter, så er du et skridt tættere på, med kontakt til JK Pavilloner. Vi glæder os til at høre om din idé!

    Familievirksomhed med sjæl siden 1989

    Virksomheden blev stiftet af Jørgen Kristensen (heraf JK) i 1989. Jørgen stod for salg, mens hans kone Inger Kristensen styrede bogholderiet.
    I 2023 har virksomheden 15 ansatte fordelt på administrationen samt produktionen.

    Læs mere om os her