Wellmore

Kontorpavillon på på 62 m2, der består af en forgang samt 3 kontorer/mødelokaler af varierende størrelse.

“Vi var i akut pladsmangel og ledte efter en god, hurtig løsning. Jeg henvendte mig til JK Pavilloner, som var lynhurtigt til at sende mig mulighederne. Efter et par telefonsamtaler, var jeg til fremvisning og beslutningen blev taget. Ca. 3 uger efter fik vi en rigtig fin pavillon hejst ind på plads. JK sørgede for alt det praktiske, og i løbet af en dag var den klar til indflytning. Vi havde et par specielle ønsker til vinduer mm. De blev efterkommet uden bøvl.
Alt i alt er vi meget glade for vores løsning, og medarbejderne, der bruger pavillonen, synes de har fået dejlige kontorer.”

Charlotte Pedersen, direktør

Besøg på www.wellmore.dk

Vi bygger din idé

Hos JK Pavilloner hjælper, guider og sparrer vi med dig i hele processen. Uanset hvor stort eller småt du overvejer at bygge og uagtet om det er med henblik på permanente eller midlertidige bygninger – sådan har det været siden 1989!

Hvis du ønsker et kvalitetsbyggeri og gerne vil producere kloge kvadratmeter, så er du et skridt tættere på, med kontakt til JK Pavilloner. Vi glæder os til at høre om din idé!

    Familievirksomhed med sjæl siden 1989

    Virksomheden blev stiftet af Jørgen Kristensen (heraf JK) i 1989. Jørgen stod for salg, mens hans kone Inger Kristensen styrede bogholderiet.
    I 2023 har virksomheden 15 ansatte fordelt på administrationen samt produktionen.

    Læs mere om os her