Slide
Slide
Slide
Slide
previous arrow
next arrow

Kontor og velfærd

Vi har igennem mange år hjulpet virksomheder med, at nå frem til den helt rigtige løsning. Dette gælder både indretningen, samt valg af materialer. Vi holder os løbende opdateret på bygningsreglementet, AT-vejledninger osv. Vi hjælper desuden i processen omkring myndighedsprojektet, samt dertilhørende dokumentation frem til den endelige færdigmelding og ibrugtagning. Kort sagt, vi er gerne med i hele processen.

 

Moduler til professionelt arbejde; kontor, værksted, laboratorie

Det kan være, du har et behov for et modul med showroom og masser af plads til reposer og stilfuld belysning. Vi har oplevet at idéerne er mange og utroligt kreative, når I har mødt udfordringer i virksomheden, der skal løses. Vi har f.eks. erfaring med at skabe flytbare maskinrum, hvor de maskiner, du har brug for at tilføje til virksomheden, allerede er integreret i modulet.

Brug for en ny eller midlertidig tilbygning til din virksomhed?

Vi tilbyder modulbyggeri til mange forskellige erhverv og formål: Butik; Mandskabsbeboelse; Værksted; Laboratorier; Kantiner; Mødefaciliteter; Kontorlokaler; Workshops; Showrooms; Lagerlokaler. Hver gang, vi får et nyt projekt på bordet, tager vi udgangspunkt i dine behov og specifikationer for det modul, du gerne vil have som tilbygning. Er det kun en midlertidig løsning, du er ude efter, så kan du leje en af de pavilloner, vi har til rådighed.

Hvad er præfabrikeret modulbyggeri?

’Moduler’ bruges i mange forskellige sammenhænge, og er generelt et udtryk for, at man opbygger ting i kasser og klodser, der passer sammen. Vi laver modulbyggeri, som falder ind under den kategori, og produceres indenfor i tørre og sikre forhold, og derefter transporteres ud til den gældende kunde til montering på f.eks. skruefundament. Det er generelt en effektiv byggeproces, som begynder at blive mere populær. Mens, der klargøres fundament ved jer, sørger vi for at produktionen af modulet sker hurtigst muligt, så I kan få gavn af jeres investering hurtigst muligt.